НИНГБО АУМАКС ПЛАСТИЦ МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД. је високотехнолошко предузеће које се налази у Нингбу, Кина. Имамо више од 20 година искуства специјализованог за истраживање и развој и производњу машина за рециклажу пластике и помоћне опреме за машине за бризгање пластике. Придржавајући се пословног концепта „узимајући купца за центар, развијајући се заједно са купцима“, увек ћемо пружати одличне производе и најбоље услуге за агенције и купце широм света.

Кроз више од 20 година развоја, Аумак има комплетан асортиман помоћне опреме која се широко примењује у индустрији прераде пластике, обликовања пластике и рециклаже пластике. Наши производи укључују пластичне дробилице, гранулаторе, резаче пластике, индустријски расхладни агрегат за воду, сушач у резервоару, вакуумски аутоматски утоваривач, машину за мешање пластике, регулатор температуре калупа, волуметријски дозатор, гравиметријске блендере, одвлаживач саћа итд.

Користећи Аумак -ову глобалну стратегију и напоре у истраживању међународних тржишта, пластичне машине и помоћна опрема коју производи Аумак су веома популарни код представника и купаца из целог света.

Осим домаћег тржишта Кине, наше машине су продате на тржишту Европе, Јужне и Северне Америке, Африке и земаља Средњег истока, попут Италије, Енглеске, Шпаније, Немачке, Пољске, Русије, САД, Канаде, Бразила, Аргентине, Мексика, Колумбија, Саудијска Арабија, Турска, Јужна Африка, Египат, Алжир итд.

Са наглим развојем науке и технологије о енергији, пластика (са својим врхунским перформансама) ће се увек користити у свим областима живота и индустрија. У овом случају, Аумак ће стално истраживати и иновирати напредну технологију и истакнута рјешења за глобалну индустрију пластике.